Auteur

 

Auteur ‘Stoppen & Doorgaan’:

Margriet is auteur van het boek ‘Stoppen & Doorgaan‘; een openhartig boek over topsport en het leven erna. Een inspirerend boek voor iedereen die toe is aan een totaal nieuw leven.
 
Als je topsporter bent, wil je winnen. Je sociale leven, je hobby’s en soms zelfs je gezondheid moeten plaatsmaken voor dat ene doel: een gouden medaille. Als dat lukt ben je gelukkig, maar als dat niet lukt en als je zelfs moet stoppen met sporten, wie ben je dan nog? En hoe moet je dan verder?
 
Met bijdragen van: Dennis van der Geest, Pieter van den Hoogenband, Mark Huizinga, Yvonne van Gennip, Peter Blangé, Erben Wennemars, Ada Kok, Jochem Uytdehaage, Bram Ronnes, Frank Groenendaal, Regi Blinker, Rintje Ritsma, Verona van de Leur, Peter Vergouwen en een voorwoord van Humberto Tan.
 

 

 

Co-Auteur ‘Secret Balance of Champions – Health Challenges in Elite Sport’:

Margriet is samen met Vincent Gouttebarge en Gino Kerkhoffs auteur van het boek ‘The Secret Balance of Champions – Health Challenges in Elite sport‘. Op donderdag 4 februari was de online lancering van het boek en nam voetballegende Marco van Basten het eerste exemplaar in ontvangst. 

Bekijk hier de livestream van de online boekpresentatie, waar Margriet de presentatie en de interviews verzorgde: